JMA

Alejandro Altuna S.A.
je kompanija koja proizvodi sve vrste nenarezanih ključeva, mašina za rezanje ključeva i propratne opreme. Na tržištu nastupa kao svetski poznat i raširen JMA brend.
Alejandro Altuna je 1942. godine počela kao mala radionica za poliranje metalnih proizvoda. Lokacija fabrike u Mondragónu – Španija, usmeravala je njenu orjentisanost ka proizvodnji ključeva, s obzirom na razvoj ovog sektora u regiji.
U kratkom vremenu kompanija doživljava značajan razvoj i rast - konsoliduje se 60-ih godina kao neosporan lider u Španiji. Strategijom otvaranja ka stranim tržištima, podržana globalnim nastupom, a pritom zasnovana na inovativnom duhu prema industrijskim procesima - pretvara ALTUNA GROUP u najvećeg proizvođača ključeva u Evropi i model razvoja u svetu u ovoj oblasti.

ABUS

August Bremicker Söhne KG (ABUS),
sa sedištem u Wetter - Nemačka, je proizvođač sigurnosne opreme.
Ime je skraćenica od originalnog naziva August Bremicker i sinovi.
Osnovana 1924. godine u porodičnoj kovačnici, kompanija je u početku isključivo bila orijentisana na proizvodnju katanaca.
Do danas, asortiman proizvoda se znatno proširio: ABUS danas predstavlja vodećeg proizvođača - svetskih razmera u proizvodnji: katanaca, cilindara, proizvoda za sigurnost bicikala, motora, kao i detektora dima, video nadzora, alarmnih i sistema zaključavanja.

  Sadržaj vaše korpe

  KORAK 1
  Naziv proizvoda Količina Cena
  0,00 RSD
  Troškovi dostave:
  250,00 RSD
  Ukupna cena:
  250,00 RSD